Madlede, nedsænket appetit og ret så småtspisende, del 2

Madlede, nedsænket appetit og ret så småtspisende, del 2

I dag får du del 2 af vores video omkring madlede og i den tager vi en snak hen over bordet omkring, hvilken næring der er i kosten, vi har lavet i første video.

Første video tog vi en snak om, hvordan vi gør det nemt og enkelt for for os med madlede. Har du ikke set den første video endnu – så kan du se den her!

Madlede er et langt større problem, end der snakkes om for rigtig mange medicinske patienter og kroniske syge. Derfor har jeg taget fat i klinisk diætist Klaus, for en snak om hvad vi der er vigtig, når man har madlede.

Alt imens vi spiser den dejlig salat, jeg tit får i de svære perioder hvor jeg ingen har.

livet-med-gigt-madlede-spisning

I første omgang har vi taget min aktuelle situation og det har vi lavet et par videoer over. Du får del 2 længere nede. Men i løbet af året vil vi komme ind på mange andre ting så som:

→ Energigivende næringsstoffer
→ Det kolde valg
→ Næringsstoffer i mad
→ Mave udfordringer
→ Ubehag (lugt m.m) m.fl.

Kost ved madlede, småtspisende og kronisk sygdom, del 2

Video er lavet sammen med Klaus, der er Autoriseret Klinisk Diætist & Livsstilscoach fra Klinik for Helbred & Sundhed 

Se andel del af video herunder om madlede, småtspisende ved en kronisk sygdom, del 2

Jeg håber at du har fået lidt bedre indblik i hverdagen. For os der har udfordringerne med madlede eller er småtspisende i perioder.

Jeg kommer til, at lave flere videoer med Klaus. Hvor vi bl.a kikker på det med “det kloge valg” i kosten. Jeg glæder mig så meget til, at der kommer yderlige fokus på emnet. Det har været et mangel, hos os der er i smerte jævnligt og har nedsat appetit.

Du er som altid velkomme til, at komme med emner du gerne vil have fokus på og endda måske et helt specifik spørgsmål, jeg kan spørger Klaus om i vores næste video.

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Leave a Comment