Kan jeg sige at, det var en øv uge?

En uge på langs i sydens varme.

Nej, det var ikke en øv uge! Men ugen der gik i sydens sol og varme, skulle have været ren afslapning og hygge uge i venindelag. Det bliv overhovede ikke som jeg havde tænkt mig. Det blev en uge i smerter fra den ene dag og til den anden. Og selv om jeg fik “hægtet” mig op og ugen blev godt, så var det ikke lige den ferieuge jeg havde påtænkt.

Jeg vælger ikke selv hvornår og hvor jeg får det skidt. Hvilke medfører til en masse ubehagelige situationer, både for dem jeg rejse med, men også for mig selv. Det er hammer ubehageligt, at være hende der ikke kan overholde en aftale eller være socialt. Det skær helt ind i mit indre, at jeg løber fra disse ting, også selv om der er forståelse for dem.

Da vi bookede rejsen, syntes jeg selv at jeg havde det bedre. Jeg var ovenpå med energi, endda så meget at jeg har fået ryddet op i en del af mine køkkenskabe. Jeg var et okay sted i hverdagen og tænke, nu er det nu vi skal gribe chancen for en uge i lidt varmere lag.

Men jeg tog fejl. Det var ikke min krops intention og derfor blev ugen også lidt op og ned. Det kroppen havde mest brug for, var nok at lave intet og fortage sig intet – ud over træning, selvfølgelig! Udstrækning er alfa omega hos mig og det betyder mere end jeg selv er villig til at indrømme.

Træning, træning og træning.

Hvilke er lidt svært for mig. Udstrækning burde da med tiden blive bedre (hvilke jeg selv syntes det var) og samtidig kunne give mig mere fleksibilitet og “rum” til, at bryde reglerne bare lidt….bare engang imellem!!!

Derfor har jeg sat min fys-træner og min fys i gang for at, finde ud af hvad det er der gør, at sener, nervebaner og muskler ikke bliver bedre for mig som leddegigtpatient.

Det må da være en årsag til, at jeg får disse nedbrydende og smertefulde udfald – og efter egen mening, ved ret så små ændringer i hverdagen! Det skal der laves om på og jeg skal ved fys hjælp få lidt mere viden ind over, alt dette knudeværk af en krop.

Kan det blive anderledes og på hvilken måde? Bliver det aldrig bedre og hvad skal jeg gøre får at, det bedste resultat ud af  mulige øv dagene. Så det bliver helt sikkert ikke det sidste, du kommer til at læse om udstrækning og træning til øv kroppe.

Nu er jeg kommet hjem og jeg bestemt, at på denne dejlige søndag må sol, være sol. For jeg har brug for en nattøjs dag på sofaen og bare koble helt fra.

Jeg skal se en masse netflix og i dag skal jeg igang med at se Zombie serien – den har datteren fortalt er god, så den prøver jeg! Syntes man løber lidt surt rundt i serier, når det er så tit at flimmerkassen kører ?

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Comment