For første gang i laaaang tid, hedder den “nattøjs dag”. Ikke fordi at jeg går i nattøj hele dagen, men fordi at jeg ikke skal ud af huset til træning, arbejde, eller bare handle. Nej, i dag skal jeg bare have “nattøjs dag”.

Jeg kan ikke undvære mine nattøjsdage, de give mig energi og lader mig op på en hel speciel måde. Hvorfor hedder det så en nattøjsdag?

🌸 Har du en nattøjs dag derhjemme?

Navnet kommer fra da vores børn var små og vi skulle være hjemme hele dagen og bare slappe af uden en kalender aftale eller legenede børn. Dage hvor vi bare har kunne tøffe rundt i huset og ikke behøvet ikke at have tøj på og gøre sig “pæn” – bare afslapning. 

Man kunne bare hygge med det man lige har lyst til og slappe af i hinandens selskab og vi elskede det!

Nattøjsdage, er bare noget som alle bør indføre i deres liv ♥

I dag kan familier virke så stresset og ikke have tid til “nattøjs dage”. Det har vi stadig i vores lille familie og selv om mine børn er store i dag, så husker vi alle vores “nattøjsdage” tydelige og selv i dag, når vi er samlet over flere dage, kan en “nattøjs dag” stadig godt snige sig ind.

Så har du ikke en “nattøjs dag”, så få den indført – det er det bedste for dit sind, krop og familie livet.

Nogen gange kan hverdagen blive lidt for travl og stressende. Derfor kan det være godt at slappe af. Derfor er nattøjsdage bare super for dig og hele din familie. 

En god opskrift på en vellykket nattøjsdag for mig (huset er jo uden børn nu)

Jeg finder en masse pudder og tæpper, og lægger dem i sofaen – dernæst finder jeg stearinlys eller duftlys frem, forlad ALDRIG rummet mens de er tændt – så sætter jeg noget lækre musik på eller ser en god film.
-Opskriften en Nattøjs dag!

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet og aldrig et krav. 

-og tak fordi at du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Leave a Comment