Hvad gør du, hvis du skal tisse i en bilkø på motorvejen?

Jep, du stopper bilen – tager tæpperne i bilen og får manden til at dække for dig. Det var lige hvad jeg fik min mand gjorde for mig. Efter fuld stop i to timer, skulle jeg virkelig tisse og hvad gør man så?

Tisser midt på motorvejen

Jeg kørte og var ved at, få så meget vand i øjnene. Nu kunne jeg ikke holde mig mere og der var ingen tegn til at, vi kom ud af køen snart. Derfor satte mig midt på motorvejen og tissede. Og jeg skulle virkelig tisse…..

Jeg tissede så meget at, jeg plaskede op af benene og godt for mit definitions gel og vaske klude. De reddet mig virkelig. Nu kan jeg hvergang jeg køre til Hamborg, sige at jeg har tisset på vejen (desværre ingen billede).

De Tyske motorveje har altid givet problemer ved vejarbejde, men det giver virkerlig problemer, når en motorvej lukkes hel ned.

Det startede ellers rigtig godt. Og virkede til at, vi kørte i super tid hjemad og ville allerede være hjemme lørdag tidlig eftermiddag. Men sådan skulle det ikke være…

Kø, Kø, Kø

Al trafik gik godt, lige indtil vi ramte små 10 km. før Hamburg i Tyskland. Her havde vejdirektoratet lige valgt at, lukke et stykke af motorvejen hel ned små 20 km. syd for Elb tunellen. Det gav virkelig kø og det forsatte og forsatte…

Kø på de tyske motorveje og hvor tisser man så, Lisbeth Snede?

Hvor ledte de så alle bilerne hen fra de 4 spor proppet med biler, lastbiler, motorcykler m.m igennem henne?

Jep, igennem Hamborg by. Hvilke resulteret i en fuld stop kø på 3 1/2 time. Og det var selv om vi kørte små 1.5 km på de 3 1/2 time, så var det stop, stop og kør lidt. (ta´højde for det, hvis du skal den vej nedad)

Vi endte med at, køre af motorvejen. Fandt en dejlig lille restaurant og fik noget rigtig mad og et toiletbesøg. Hvilke godt nok gav vores rejse en ekstra time – men det var det værd.

img_0672

Ser jeg ikke lidt træt ud? Tænker tit på – hvordan kan folk rejse i lang tid og se ud som en million når de ankommer?

Min mand ser hammer godt ud, efter 30 timer i bil og jeg ligner l….t  

Jeg fik også lov til at mærke den lange tur på min krop, da vi ankom hjem, lørdag aften. Den stresset og var i fuld “alarm” – jeg var overkørt, træt og udmattet… (Nu er vi enige om at, det er fly næste gang også selv om det er fra KBH)

Selv om jeg sidder og ser billederne fra køen, mit trætte ansigt og en krop der ser brugt ud. Har det været hele turen vej. Elsker mit sommerhus og kunne jeg tage afsted igen, gjorde jeg det!

Lisbeth Snede sover på bagsædet af bilen med duer.

 “Ligger her om natten med min snaks. Husker at, drikke en masse vand for ikke at dehydrer. Jeg undgår altid al for meget sukker, fedt og “dårlige” madvarer.

For det er virkelig ikke godt for din krop, at arbejde med sukker chok, når den i forvejen blive brugt for max. Så min snaks består altid af sunde råvarer.

Mine udstækninger blev lidt anderledes, men jeg laver det som jeg kan – for det hjælper mig rigtig meget – læs mere her..

Måtte lige dele dette søde billede af hunden, med mig på Sanifair toiletter i Tyskland. Elsker de toiletter, altid rene og behagelige at, komme på!

Puddelhunden King med på Sanifar toilet i Tyskland.

Mor; Må jeg også tisse her ?

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig. Husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet og aldrig et krav. -og tak fordi at du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar