Arbejder med angsten og frygten for at, få angst.

I dag tager jeg ned til Spanien, som jeg har gjort så mange gange før. Denne gang er det dog meget anderledes end det plejer – jeg udfordre nemlig mig selv.

For mange år siden fik jeg angst anfald i en flyver og det var Ryanair – siden har jeg total undgået at, flyve med dem. Ikke fordi, at der er noget galt med dem, men fordi at de gule og blå farver får flyet til at, virker mindre og mere klaustrofobisk end andre fly, der har en letter og lysere indretning.

Jeg udfordre mig selv!

Selvfølgelig har trangen til mere solrigt vej, også været med til, at skubbe til min beslutning og ja, det økonomiske også. Det er nemmere at, få fly fra Billund direkte til Spanien i hverdagene med Ryanair end med andre fly og til nogle billigere priser.

Derfor blev det opfordringen til mig selv! Vil jeg udfordre mig selv og nyde et par dage i solen, eller ville jeg vente til jeg kunne tage fri en uge og tage ned fra lørdag til lørdag?

Valget blev udfordring! Og med alle mine gode øvelser – link længere nede – tager jeg et af de sidste skridt ud i lange historie af forhenværende angst anfald.

Angst er en sjov ting – den er så ukontrolerende og uvirkelig til tider. Men den er der og den er ikke til at, spøge med! Dog er en af opgaver ved angst, at sørger for at udfordre den.

I de sidste 5 år, har det først være nu at, jeg har kunne tænke tanke og ikke mindre udføre en af de første steder jeg fik et angst anfald.

Jeg glæder mig faktisk til at, se hvordan jeg reagerer! Har jeg så godt fat i angsten, at jeg kan kontrollere den? Løber den af stablen med mig?

Det eneste jeg kan gøre, er at forberede mig på turen og tage det derfra.

Jeg ser angsten, som en lang rejse jeg er på, viklet ind i den travle hverdagens udfordringer og forhindringer. En rejse der har taget mange ubehagelig sidespring og til tider fysiske oplevelser, jeg gerne have været foruden. Tros mange år kamp, ser jeg alligevel dette, som rosinen i pølseenden – en milepæl jeg skal udfordres i og selv om jeg udenmærket godt ved, at angsten aldrig er hel ovre og altid vil være en del af mig – har jeg taget det næstsidste skrid på rejsen!

Flyve med Ryanair´s blå og gule fly!

Mit sidste skridt ville være at, skulle ind i en lukket MR Scanner – der er jeg ikke helt kommet til endnu! Men er på vej! 

Tak fordi at, du læser med!

 

 

 

 

Link til Angst anfald  og redskaber til angst anfald

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar