Vi har 23 års Bryllupsdag i år

I sidste weekend havde manden min og jeg 23 års bryllupsdag og det er virkelig en øjneåbner, for jeg har ”næsten” levet længere tid med manden min end alene.

Jeg er på mange måder enorm heldig, at jeg har fundet manden i mit liv og som jeg kan blive gammel med. Det er imod alle de ods, at jeg er så heldig at have en med i livet, med den lange sygdomshistorie der følger i min rygsæk.

Jeg føler mig heldig.

Jeg ved at, der er mange derude, der drømmer om at blive ”gammel” med en. I film, bøger og teaterforestillinger, er det lige hvad alle går og drømmer om. Og jeg har indtil nu været så heldig at være den der udlever drømmen.

Om 2 år har vi sølvbryllup og i vores omgivelser, er det både i en tidlig alder for os og samtidig usædvanligt i dag.

I de seneste år, har jeg virkelig indset at mange glemmer deres påhæng. Derfor er det også vigtig at, huske at den gode kærlighed eller bare hverdags tingende ikke kommer af sig selv. Det kræver arbejde for at, holde liv i forholdet, kærligheden og ægteskabet.

Venskab vs. ægteskab

Det er et arbejde som eks. et venskab – det skal plejes, have opmærksomhed og være fleksible. Og når “græsset” ind imellem virker som grønnere på den anden side, så skal man huske at, det er den får den samme problemer på sigt eller nogen andre problemer end dem som er på din plæne.

På mange forskellige måder har min mand reddet mit liv, min livskvalitet og mit velvære, men som man siger;

“Det som ikke slå os ihjel,
gør os stærkere”

Jeg håber derfor også, at du har en i dit liv, der kan støtte dig, elske dig og være tilstede, når du har behov for det.  Jeg har virkelig haft mange udfordringer i livet, men det er intet i forhold til min mand. Han har virkelig haft en udfordring med mig og det bedste af det hele er nok, at hans valg om at blive ved mig. Det varmer mig, når dagene med livet med gigt bliver ulidelige og sorte.

I det fine indlæg om kærlighed i podcasten fra Gigtforeningen har jeg omtalt drømme og hvordan ens drømme kan blive til virkelighed – bare på en anden måde.

Det beskriver manden min og jeg´s forhold meget godt. De drømme og ønsker vi havde for hinanden i livet, er blevet ændret og redigeret ifølge af det som livet har budt os igennem tiden.

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar