Våde trusser og fugtig krop

Du er bare for lækker, skat!

Du kender det måske selv! Det med at, du har våde trusser og en fugtig krop. Det kan endda være at, du har det ligesom jeg,  vågner op midt natten i en driv våd krop, og ens trusser er helt gennemblødte af sved.

Det er bare en total kærligheds dræber, der siger spar to!

Jeg har i de sidste 10 år været gennemblødt af sved om natten og tit er jeg oppe og skifte trusser fordi de er helt våde. Hvilke er ret ubehageligt og koldt. I den sidste tid har der været meget snak omkring når kvinder der går overgangsalderen, samt de ubehagelige elementer der sker med kroppen i den overgangsperiode.

Er jeg nået der til allerede?

Det er altså virkelig ulækkert og total u-sexet at været gennemblødt og helt fugtig klam under dynen. Jeg kan ligge og ryste i en ukontrolleret bevægelse og knap nok få varmen, samtidig med at min krop koger og sveder.

Hos mig er der altid fugtig og det er ikke på den “gode” måde under dynen. Hvis jeg sniger mig under Nullers dyne om natten, så er den helt tør og lun – min er bare våd og klam!

Hvad sker der lige.. og har du også oplevet noget ligende?

Er det medicinering eller er det bare fordi at, kroppen er helt rundt på gulvet? Før i tiden tænke jeg på at, det var fordi at jeg var pumpet med medicin i alle mulige afskygninger. Men i dag er jeg jo stort set medicin fri (får Humira, men er på nedtrapning) og det sker stadig.

Øh, hvad kan det så være?

Jeg tror at, min krop har overhovedet ikke styr på, hvad det vil sige det med at, være “normal” i forhold til kropsregulering af temperaturer. Og nervesystem er helt “fuck up”, selv om det er længe side, at jeg fik noget af det mere skadelige medicin.

I terori tror jeg, at når man bliver udsat for medicin i større og større mængder, samt igen og igen, er der helt sikkert noget andet der, må “bøde” for at man bliver helbredt for et problem. Hvilke måske bare skaber et andet problem….

I dag har jeg lært at det bare er en del af mig, men det er en af de udfordringer, jeg syntes er ret irriterende. Det er jo ikke fordi at, det gør nogen skade eller gør ondt i den forstand. Det er bare en af de “mende” ting, jeg altid skal huske på.

I følge min sygeplejerske ved lægen, så er vi mange med disse udfordringer og som desværre ikke ser ud til at forsvinger over tid. Hvilke jeg nok havde gættet, da jeg har haft det sådan meget længe.

Pt er der altså ingen overgangs alder til mig endnu! Og måske kommer jeg overhoved ikke til det, da jeg har fået fjernet livmoderen for en del år siden. Men jeg beholdte dog mine æggestokke og de stoppe vil på et tidspunkt med at producere, og så må jeg se til den tid!

Lige nu er jeg da glad for at, jeg ikke er kommet til den del af alderen og lever med at, jeg har ekstra trusser med i seng og min dyne skal luftes dagligt og vaskes ofte.

Hvordan sover jeg så om natten, rent beklædning!

I følge ret mange undersøgelser, skal vi helst sove som Adam og Eva. Hvilke kun sker for mig, når vi når omkring de 25 grader om natten. Med livet i her Danmark, sker det altså kun på vores ferie om sommeren, at det når der opnåes disse natlige temperaturer.

Jeg har her i vinterperioden forsøgt mig med forskellige nattøjs “udstyr”. For jeg kommer desværre nok ikke til at, sove “in the nude”, som der ellers anbefales for at kroppen selv kan regulere varmen. Det fryser jeg al for meget til. Men jeg har reduceret antallet af stykker tøj på kroppen over vinteren.

Det har faktisk virket! Jeg er nu nede på nat-shorts, bluse og mine sokker, de kan overhovedet ikke undværes, apropos kærlighedsdræber..

De tre stykker tøj, har kunne holde mig varm, selv i de kolde nætter. Måske er jeg startede med at læse eller høre lydbog inden jeg skulle sove i min hyggedragt, men når jeg skulle til at sove, sove..

Så kom den nye “nattøjs” beklædning på/af, og trods alle disse små projekter med beklædning i sengen, har det ikke ændret mine “våde trusser og fugtig krop” – det må jeg vist bare lære at, leve med eller lever videre med.

Til dig der så min lille video på FB, om, at jeg fik besøg af Martin Kreutzer og vi fik en snak over bordet om anti inflammatorisk kost og gigt. Så tager det lidt længere tid, at skrive indlægget (men det kommer), for jeg har små 3 timers optagelse fra vores samtale og det tager tid at, gå igennem.

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og du er altid mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

 

 

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar