Fredagen startede med en tur til mit 8 ugers “tjek” hos tandlæge.

Det betyder en tandrensning og tjekkes igennem om jeg har fået paradentose eller huller. Især med de forskellige medicineringer jeg har været igennem og med smerter og sammenbid i munden, har det været en nødvendighed at, få tjekket mine tænder tit.

Jeg kommer ud af en familie der altid har været ops på vores tænder, så for mig betyder det ikke det store om jeg har skulle gå fra 6 måneder til 3 måneder og nu til hvert 8 uge. Tænder er for mig ligesom ryggen er, det er noget vi kun har et sæt af og det skal passes.

I gennem alle årene har der været mange udgifter forbundet med mine tjek. Men heldigvis er der kommet en skala hvor at, jeg nu kan få billigere tandrensning end før også, har jeg haft en smart mor, der meldte mig i Danmark fra fødslen.

Betaler du mange penge for din tandrensning?

 

©

Jeg er lidt bange for tandlæger og det kommer helt sikkert af en oplevelse som lille. Her havde jeg en tandlæge på skolen (skoletandlæge fra min første rigtige skole) der engang holdte mig konsekvens og fast i stolen.

Heldigvis var min mor i venterummet og kunne høre mig skrige og så var det slut med at gå hos den tandlæge. Senere har jeg lært at, det var ikke måden tandlæger var på og som du kan læse i et ældre indlæg, har jeg stadig min “ungdoms”tandlæge.

Læs mig gamle indlæg her… Min tandlæge og jeg igennem 31 år – hvor heldig er jeg lige…

I dag er det dog hans søn, som renser mine tænder og laver kontrol. Det har min “gamle” tandlæge ikke tid til mere og det er fær´nok. Jeg er bare glad for, at de er super søde til at, finde sig i min sygdom og de ting der har fuldt med i forbindelse med mine besøg, eks. angst og mange andre “uforudsete” ting.

Jeg ønsker dig en hel fantastisk weekend ♦
– og håber at du med venner, familie og måske kollegaer (julefrokost) får en super dejlig weekend i stjernes tegn.

 

Følg med Livet med Gigt på de sociale medier  INSTAGRAM og FACEBOOK, eller skriv din mail her i højre side, så får du direkte besked, når der er nyt fra mig ♥

Følg med via mine Nyhedsbreve – du kan tilmelde dig her…
https://livetmedgigt.dk/nyhedsbrev/ – OG HUSK at DU KAN ALTID melde fra igen, når du har fået de oplysninger som du har haft brug for.
(Nb: jeg sælger ingens personlige data oplysninger til andet brug, ligsom teleselskaber m.fl.) 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar