Tænk over det – vi er programmeret …

Tænk over det – vi er programmeret….
Kroppen husker, og vi programmeret til at huske al det gode.

Hvad husker du fra dagen før? 

Mange tænker at de husker smerterne, de ubehagelige øjeblikke -og på mange måder gør vi også det. Men er vi ikke programmeret helt faktisk igennem tiden til at huske de gode ting frem for de dårlige! 

Et super eksempel er en fødsel. Hvis kvinder vidste hvad de gik ind til ved en fødsel, er jeg ikke sikker på mange børn ville fødes. Men vi glemmer det! Kroppen er forprogrammeret til at når man er på den anden side af oplevelsen, så glemmer vi det. 

Hvis vi tager det med ind over i livet som kronisk syg, der er et liv i smerter, nedsat bevægelighed, feber on/off, udslet, herpes og mange flere følgegener i form af sygdommen eller medicinering. 

Så har vi som kronisk syge et liv som ikke mange beundrer eller ønsker sig. Altså et liv i h@.!”de, uden at blive for religiøst. 

Husker vi så det i morgen eller husker vi det vi lavet? 

Hvordan klare vi så dagen? Det jeg gør mest brug af, er et af mine mest brugte mindset er at, selv om kroppen bøvler, man har smerter og til tider gør alt så vanvittig ondt, at mam har lydt til at smide håndklædet i ringen.

Går jeg målrettet for at udrette et eller flere ting i løbet af en dag. Smerterne skal ikke være end hindring i de små ting. Det skal være noget, som jeg ved giver mig smil på læben, eller jeg ved, at jeg kan få et positivt minde omkring følgende dag. 

Personlig gør jeg en masse i løbet af en dag, for i morgen husker jeg det positive fra forgående dag og ikke hvordan smerterne og kroppen bøvler – det er de glade minder, som jeg holde fast i. 

Søndags pip til dig fra mig.

Et lille søndagspip herfra om hvad vi gør for, at få vores kroppen med i livet som kronisk syg og hvordan vi meget enkelt kan gøre noget godt for os selv. 

En klog person fortalte mig engang at, sindet refererer til aspekter ved intellekt og bevidsthed. Der manifesterer sig ved kombination af vilje, tanke, hukommelse, sansning, emotion og fantasi.

Sindet er strømmen af bevidstheden og omfatter alle hjernens bevidste processer. 

Tænk positivt og positiviteten blomster – tænk negativt og negativiteten blomster. 

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet. Men aldrig et krav.

-og tak fordi at du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar