Salater er en sund og lækker spise, som kan varieres på alverdens måder. Du kan bruge sæsonens råvarer og du vil få lækre salater, der er friske, smagfulde og fyldt med saft og kraft.

Det gode ved salater er, at kombinationsmulighederne er uendelige, og at du altid kan tilføje ekstra ingredienser som DU kan lide og har lyst til på dagen og det er nemt at lave.

Ingredienser:
1 salathoveder
100 g Punk ost (eller ost som du godt kan lide)
2-3 gulerødder
1 Advokado
1 bdt. radisser
1 agurk
3 tomater
10 stk. friske Brombær
Olivenolie
Citronsaft

Ingredienser – Dadler i svøb
10 dadler u/sten
10 skiver God røget skinke, parmaskinke eller kalkunbacon

Opskriften:
Skyl altid alle dine grønsager før brug og lad dem ligge og dryppe af i et viskestykke. Skær derefter salat, agurk, tomat, gulerødder og radiserne ud efter egen smag og bland dem i skål eller direkte på en tallerken. Skær avocado i skiver og vend den i lidt citronsaft og vend forsigtig i salatblandingen. Tag osten og skær i små tern og tilsæt derefter. Skyl forsigtig brombærrene og lad dem dryppe af og kom dem hele i salaten.

Hæld lidt olienolie ud over og servere det.

Skal saltalen være et hovedmåltid, kan du evt. tilsætte kyllingbryst, denne salat skal ca. have 2 stk. kyllingbryst.

IMG_0242Opskriften: Dadler i svøb
Dadler i baconsvøb er sådan en rigtig toplækker og måske en lidt overset spansk tapas ret – det har de i al fald været herhjemme hos os tidligere. De søde dadler og den salte røgede skinke spiller bare super godt sammen og teamer op i en himmelsk mundfuld. Du tager først alle stenene ud af dadlerne og rul et stykke skinke om hver dadel. Hæft dem sammen med en tandstik, hvis det driller. Sæt i ovnen i på et stykke bagepair i et ildfast fad og bag i 20 minutter eller til baconen er sprød og lækker ved ca 180 grader. Server til tapas, forret drinks og lign.
Prøv også at komme en mandel i dadlen, det bliver de ikke mindre lækre af ♥

Velbekom ♥

hilsen m.bloglovin

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar