Nyt magasin til (ledde)gigtpatienter!

I dag var jeg så heldig at, blive telefonisk interviewet ( fantastisk teknologi vi har)  til et nyt magasin som er ved at, blive udarbejdet til (ledde)gigtpatienter.

Interview omhandler titlen “Et godt liv med leddegigt”. Med fokus på, hvordan man får livskvalitet flettet ind i hverdagen, når man har leddegigt.

Jeg syntes at, det er spændende og er meget glad over at, der kommer et magasin til gigtpatienter i alle aldersgrupper.

Når man har prøvet, ikke at have noget “liv” pga sin sygdom, er livskvalitet en af de allerbedste ting man selv kan tilføre sig. Selvfølgelig er det forskelligt, hvad giver en kvalitet i livet, men det er en vigtig element for både en selv og for ens omgivelser.

Et godt liv med leddegigt

Jeg har ikke før, skrevet så meget om livskvalitet her på bloggen. Jeg har kun berørt det lidt, men det er vigtigt at man har det i sin hverdag. Lidt som en slags plaster på såret, til et liv der er plaget af smerter, træthed og de uendelige mange kampe i dagligdagen.

Magasinet ligger færdig sidst i maj i år, så får I et lille smug kik, når jeg har modtager det.

Jeg mener samtidig også, der er en glæde over at, der kommer et blad, som også tager de gode ting om sygdommen med og vender lidt op og ned på synspunkter og indstillinger hos os selv.

Nogen gange har vi lidt for meget ondt af os selv – DET ER OGSÅ OK – ind imellem

Bare ikke det er hele tiden vi går med den føelse og indstilling til tilværelsen. For det gør ikke noget godt for dig selv eller din krop. Den psykiske del af vores livstil, ændres til fysiske – såfremt at, vi ikke vender vores opfattelse fra negativt til positivt.

I går sad jeg og lavet en lille skala, som jeg syntes kan være med til at vende min dag til en mere opløftende og give mig et skub i den rigtig retning.

Den skal hænge på min tavle og sætte fokus på min dag!

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet og aldrig et krav. 

-og tak fordi at du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Leave a Comment