Leddegigtportalens blog

Jeg har før nævnt Leddegigtportalen!

Hvad er Leddegigtportalen? Det er en portal der dedikeret for folk med diagnosen leddegigt – sådan alt på et bræt. Den hjælper både personer der har leddegigt, samt pårørende til personer med leddegigt. Men det kan helt sikker også bruges af dig der har en anden diagnose.

Fra opstarten af, har holdet bag portalen haft stor fokus på, at det er den korrekte viden, der ligger bag portalen. Derfor er portalen udviklet i samarbejder med forskellige specialister og personer der selv har diagnosen leddegigt. En portal der kommer ud over grænserne i forhold til forskning og er meget neutral i deres meninger og holdninger.

Portalen er initieret og finansieret af Roche a/s, der et et medicinal firma. Der er mange skrininger og al information på hjemmesiden er saglig, uafhængig og veldokumenteret inden noget bliver publiceret og offentlig gjort. Portalen har en masse viden om diagnosen leddegigt. Alt fra behandlinger, symptomer, hjælp til selvhjælp, kost, motion – ja, alle de udfordringer der er for leddegigtpatienter og deres pårørende.

Roche a/s er bl.a dem der står bag magasinet “et godt liv med leddegigt” og du kan finde på alle reumatologiske afdelinger i landet.

Spændende tider!

Jeg har nu en kæmpe nyhed jeg er enorm glad for, at kunne dele med dig. Jeg har øget mit samarbejdet med Roche og kan nu afsløre at, jeg er den nye blogger for Leddegigtportalens blog >> yeaaa<<!

Det er så spændende, at være en del af dette projekt. Hvilke jeg også er meget beæret over, samtidig med, at jeg nu kommer endnu længere ud over Danmark med mine historier og mit mål “fokus på gigt”. Det er et lille skulderklap til mig og det jeg laver og som jeg er ret stolt over at, kunne skrive her i dag til dig.

Livet med Gigt forsætter…

For mig handler dette om at få fokus på gigt og derfor lukker jeg heller ikke min egen blog ned. Den kommer til, at køre sideløbende og stadig have en stor prioritering i mit liv. Samtidig med at jeg stadig vil tage fat i alle de forskellige gigtdiagnoser der er og selvfølgelig også de forskellige forskningsprojekter jeg er og kan være en del af.

Al det jeg stadig har på hjertet og lysten, samt muligheden for at skrive om – vil du stadig kunne læse om på Livet med gigt. Men jeg syntes at, du skal hoppe ind og tjekke den nye blog ud – du bliver ikke skuffet!

God fornøjelse med at læse
Leddegigtportalen

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Comment