La Danesa, det danske magasin i Spanien

Yea… nu kom min artikel i La Danesa 

I foråret 2016 var jeg i Århus og lave interview med en af La Danesa´s jounalister, som var i Danmark en kort stund og en super god oplevelse.

La Danesa 

I dette måneds udgivelse af det online magasin “La Danesa”, er det blevet udgivet og artiklen er blevet rigtig god med det F O K U S på gigtsygdomme, som jeg håber kan blive mere anerkendt og oplyst i mange samfundet lag.

En stor tak til La Danesa for at være med til at, øge fokus på sygdommen og jeg håber at jeg kan oplyse og gøre en forskel for danskere i Spanien.

Det har været en fornøjelse at, kunne hjælpe så mange mennesker med at sætte ekstra ind for sygdommen med almindelig viden og oplysning om hvad den gør for en.

Mit arbejde forsætter her i efteråret (indlands og udlands) og jeg ser frem til at skabe endnu mere fokus på gigt, sammen med dig ♥


Du kan læse hele artikelen her:  http://www.ladanesa.com/helse/5285-et-oprab-for-den-oversete-sygdom


Mit motto er:

Det kan godt være at, gigt ikke slå os ihjel, men det dræner os for liv ©

Det gammel ordsprogs betydning fortæller faktisk ret godt, det en gigtpatient går igennem.

I dag benyttes ordet ‘gigt’ som en bred betegnelse for sygdomme i kroppen, der blandt andet kan involvere led, kar og indre organer.

Lisbeth Snede, La Danesa 2020

Men ordet ”gigt” kommer fra tysk og betød oprindeligt ”det at blive forhekset”. Ordet ”rheumatismus” kommer af græsk (rheuma) og betyder ”det fra hjernen til vævene flydende sygdomsstof”. Begge beskrivelser vidner om tidligere tiders opfattelse af en række lidelser, der blandt andet gav sig til udtryk som symptomer i bevægeapparatet. 


God fornøjelse med læsning af bladet (et super godt blad) og jeg håber at, du vil være med til at dele linket her på de sociale medier og være med til at øge fokus på gigt og vi sammen kan gøre en indsats i kampen mod uvidenhed 

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet og aldrig et krav. 
-og tak fordi at du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

#fokuspågigt #gøreenforskel #ståsammen #gigt

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar