Jeg er en fleksjobber ….

….det er “grøn” af misundelse på dig der er på arbejsmarket – altså rent jobmæssigt!

Med mellemrum surfet jeg lidt rundt på Linkedin og kikker på de spændende muligheder der er og jeg bliver hel misundelig på alle de lækker job opslag der er! Jeg læster mange af dem og jeg kunne lige se mig selv i rigtig mange af de opslået job!

Lisbeth fra før!
Struktur, energi og gå-på-mod i nye spændende jobmuligheder!
Det er så fedt og spændende, udfordrende og livsbekræftende!

Men jeg har en kronisk sygdom, jeg skal have med i rygsækken og det gør at, al det der virker udfordrende og spændende af job muligheder – er pænt svært at gøre til virkelighed!

Derfor kan jeg jo godt drømme og tænke større og endnu større – måske kommer der en dag, hvor de kan helbrede min sygdom (drømme er som håb – de kan ikke undværes)

Jeg er ikke alene

Jeg ved at jeg ikke er alene, at drømme om at gå nye veje og ja, der er mange muligheder, så som fleksjob, skånejob og §56 m.fl. i dagens Danmark og jeg er selv jo fleksjobber og arbejder i dag som blogger, konsulent og foredragsholder -og jeg E L S K E R det!

Men jeg savner det Sociale og Netværket på Jobbet!

Jeg har det dog langt bedre med at arbejde alene hvis jeg tager hensyn til min sygdom ( selv bestemme tid, sted og arbejdsopgaver ) – og jeg stresser heller ikke kroppen fordi at, gerne lige vil gi’ det ekstra på jobbet!

Det ekstra jeg giver er kalkuleret med i min hverdag og ikke så ofte noget der sætter mig ud af kurs! MEN jeg savner anerkendelsen for et godt(hårdt) stykke arbejde, der ikke involvere mig ( ren personligt altså)

Livet Med Gigt er GoDT! Jeg skal ikke klage, jeg er heldig og lykkelig og hvis jeg ikke stiller efter mere end det jeg har i dag!

…Er det faktisk også Godt Nok!

Har du nogle sinde tænk på nye job muligheder?

Og hvorfor?

Hvad savner du?

Mit liv er hammer godt og før skrevet, så elsker jeg det jeg lavet nu!  Men det kunne nu være rart med lidt flere penge at rutte med i dagligdagen?

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar