Ingen ødelagte hæle – Who knew!

Annonce

I går havde jeg for første gange mine nye lækre blå sko fra WomanPower Shoes på en hel aften til en julefrokost – jep, årets første af slagsen! Jeg går næsten aldrig med hæl længere, fordi at min krop ikke kan holde til det.

Hofter, knæ og ankler kan ikke holde til at jeg går med hæle og det er virkelig noget der har ændret min hverdag fra før jeg fik leddegigt.

Jeg E L S K E R hvirkelig sko i alle afskykninger og alle farver. Hvorfor skal alt være så kedeligt, men sort – hvorfor kan vi ikke have farver på vores tøj, det giver glæde i hverdagsbilledet. Men vi er blevet så “bange” for farver og når vi står og vælger sko, tager vi det sikre valg. Jeg er selv en af dem, men da jeg var yngre, var mit klædeskab fyldt med mønstre, farver og næsten intet i sort. (tror jeg havde et par meget højehælet sorte i mit skab – resten var blå, røde, orange og ja, havde vist også et par pink, hvis jeg husker korrekt.

I dag ser både mit skoskab og min gaderobe lidt mere kedelig ud – jeg har overvejende sort i skabet og jeg holder faktisk slet ikke af sort – men elsker blå!

Hvis jeg havde en alm. strørrelse skonummer,
ville det betyder at, jeg havde et helt værelse alene til mit fodtøj.

Med disse nye Woman Power Shoes har jeg virkelig aldrig haft et par sko med hæl, jeg kunne gå i en aften uden de ødelagde mine hæle og lavet store sår! Det kunne jeg med #womanpower.shoes og selv om det sidst på aftnen, blev lidt hårdt for fusserne – de er jo nye, var det en hel fornøjelse at få sko på, der efter en aften kunne tages af UDEN at, der var vabler eller hudafskrabninger.

Selv dagen efter, har jeg ingen ømme fusser  eller dette irriterende uro i benene efter en lang aften på fødderne. Det er første gang jeg har prøvet det! Jeg er en STOR fan af Woman Power Shoes og tak fordi at, der findes sko, der er lavet lige til mig og ikke ødelægger mine hæle mere og samtidig er kanon fede! 

 

LOVE MY NEW SHOES

 

 

Fik min nye sko i denne søde lille pose

Jeg har før skrevet om skoene og om hvordan det er at, få sko der bare passer en. Hele måden de bliver til på, er også ret unikke, for de giver dig en oplevelse samtidig med at det bliver skræddersyet til lige nøjagtig dine fødder. Det er fantastisk og virkelig en sand fornøjelse at vi kan købe sko der passer ens fusser.

Jeg er en fan og jeg kan helt sikker sige, at det bliver ikke de sidste par jeg får i mit skab!

Tilskud til sko

Kunder med svære fod- og rygproblemer kan få bevilget offentligt støtte. WomanPower Shoes er under fritvalgsordningen i Servicelovens §112 bevilget til at kunne levere ortopædisk fodtøj, der altså kan finansieres ved tilskud fra kommunerne.

Her kan du se, hvordan du søger tilskud: http://womanpower.shoes/tilskud-til-sko/. Tit ved vi slet ikke at, vi kan få tilskud til vores fodtøj og andre ekstra omkostninger i livet med en kronisk sygdom – Woman Power Shoes har gjort det nemt for os med skavanker.

Du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Comment