NYT // “Infra rød varme/ Heat” lukket hold for os med skavanker!

LUKKET hold til Infra rød varme/Heat Roll og Releace hold er en realitet for os der bor i Silkeborg og omegn! Eller længere væk hvis du vil prøve, at se hvordan din krop reagere i et 37 grader varmt rum.

Jeg har prøvet mange ting ….hot yoga, styrketræning, cykling, badminton, aurobic og mange mange flere trænings metoder for at, styrke min gigt. Jeg har aldrig før prøvet, at min krop arbejder med træningen – den har altid arbejdet imod træningen – men her mærker jeg kroppen på en hel anden måde – den bliver i strækket og arbejder med at få løsnet sener og bindevævet.

Jeg har aldrig haft det så godt efter træning før og det er nu på 17 år at, jeg har forsøgt med mange trænings former. Det her virker bare for godt for den lidt “vanskelige” krop!

Vil du med mig på det lukket hold?

 

Martin og jeg før træning

 

Martin og jeg efter træning ( jeps vi sveder )

Det er nu en realitet og vi har fornøjelsen af at få fysioterapeut Martin til at styre slagets gang og han ved hvad han snakker om, når vi ligger der og tænker – må jeg dette!

Hvornår, Pris og tidspunk!

Holdpris for 8 gange er kr. 800,- ( en super fed pris )  – dernæst kan du selv bestemme om du vil være på de åbne hold fra uge til uge eller blive på det lukkede hold.

Prisen for et 10 turs kort er 1200kr. ( det jeg har normalt ) der kan du få Danmark tilskud! Læs mere her…

Jeg ville være at se på dette nye lukket hold og forsøge at være en slags primos motor, for alle jer der tilmelder jer dette hold. Med en baggrund af mange ting, så som angst, panik anfald og klaustrofobi – kender jeg alt til at have fornemmelsen at det “nye” og jeg vil kunne fortælle, hvordan og hvad jeg har gjort for at komme igennem træningen.

Der satses på at starte holdet op onsdag d. 4 oktober kl. 15-16 -og der er kun 12 pladser – derfor en god ide at melde dig til allerede nu!
Kontakt info her…

DENNIS

Institut Thomey ApS
Stagehøjvej 19a
8600 Silkeborg
T: 22 90 66 77
e-mail dennis@thomey.dk

 

HVIS du har lyst til at være på det nye hold eller hvis du kender en der kunne have glæde af det – del det endelig i dit netværk om denne nye mulighed for os med skavanker.

Du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar