Healing “FUP eller FAKTA”

Gør det en forskel – eller er det fup?

På et tidspunkt udseendelse på TV2 om healing virker på gigt – har du selv prøvet nogen form af healing?

Over halvdelen af Danmarks befolkning bruger alternative metoder for at blive helbredt. I tre programmer ser TV 2 nærmere på healing, der er en af de mest kontroversielle behandlingsformer – og undersøger, om det virker eller ej.

“Når mange danskere interesserer sig for alternativ behandling, er det værd at beskæftige sig med, siger Nikolaj Daugberg, der er redaktør på programmerne”

Har Du Set Det? 

Uha…jeg syntes det er individuelt og jeg har selv en stor tro på at, vores psyke har en kæmpe indvirkning på vores sygdom, men om det hjælper – skal jeg lade være op til den enkelte….

Gigtens udvikling kan stoppes og smerterne kan i visse tilfælde fjernes, men som oftest reduceres væsentligt med AcuNova (akupunktursystem).

Kilde: Krop og terapi

Jeg har selv prøvet rigtig meget alternativt for at, få det bedre igennem mit liv som kronisk syg og leddegigt ramt. Desværre har jeg har ikke selv haft nogen stor effekt af det.

Men jeg har høre fra mange at, de har stor effekt med alternative behandling og jeg bruger også selv nogen produkter, som kan ses som alternativ.

Healing FUP eller FAKTA, Lisbeth Snede, livet med gigt

Men om healing virker, har jeg ingen idé om og det er selv om jeg har prøvet det. Men kan det ikke være fordi at, man selv har fokus på det positive og ikke det negative og det er jo videnskabeligt bevist at, det har en virkning.

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar