Halløjsa bygkorn…

Kom kulde, Kom træk, Kom bygkorn.

Jep….jeg har igen, igen, igen fået et bygkorn i øjet og denne gang sidder det dybt inde og gør hammer ondt og har en risende fornemmelse – men det smitter ikk´.

Det betyder ingen makeup i et par dage og en masse skyllen øjne og komme salve i. Et besøg hos lægen i dag gav dog hel nye resultater om hvordan det behandles nu.

Antibiotika

Jeg må ikke længere få antibiotika for det ( selv om jeg har fået det i de sidste mange gange). Sundhedsstyrelsen har lavet strengere krav om udlevering af det til f.eks. bygkorn, øjenbetændelse m.fl. 

Jeg har nu fået nye  instrukser for hvad jeg så skal gøre fremover, når jeg får det.

Varmt klud / vatrondel på øjet og lad det få lov til at, “løsne” kornet op og få passage til at komme ud og dernæst lidt glidende creme til gener, der købes på apoteket.

Har du også tilbagevende udfordringer, som jeg har med mit bygkorn?

Det er en lille ting, men mega irriterende. Bl.a fordi at det genere øjet og riser, men også fordi at det gør at jeg ikke kan rigtig gøre mig færdig om morgen – forstå du? Det med at, lige sætte håret, tage mascara på og lidt rouge på. Jeg ved godt, at det er noget pjat, da jeg har det godt og kan mange ting selv nu og gigten er i tågeligt balance, men jeg har trods jeg passer godt på min hud, stadig en masse synlige ting, jeg godt lige vil have lov til at “gemme” lidt, når jeg er ude af huset.

Det var så morsomt, for jeg vidste ikke rigtig lige, hvad jeg ville skrive om på bloggen i dag, også dukker dette op i aftes – tror der er en mening med alt, for det hele er ikke bare sukker sød og nemt og jeg bøvler også med mange ting i hverdagen – glemmer bare at, fortælle om de små ting. 

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig. Husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet og aldrig et krav. 

-og tak fordi at du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Leave a Comment