Fusser med Power

I går mødes jeg med en meget spændende og fantastisk dame, der har trosset alle ods og laver speciel designet fodtøj ( sko, støvler, stilletter m.m )  til alle typer fødder og personer.

Kunder med svære fod og ryg problemer, der har behov for specialsyede ortopædsko – der ikke er grimme og uformelige, men smukke og unikke!

Ulla Hentze fra Woman Power Factory, skrev til mig, at vi burde mødes vedr. evt. samarbejde. Til mit held, var hun i omegnen og vi mødtes på en Cafe ved vores dejlig å i Silkeborg.

Ulla og Lisbeth Womanpowershoes

Skræddersyet sko

Jeg tænkte meget over hvad vi kunne lave af samarbejde – i mit hoved havde jeg DIG i tankerne, måske hun ville gå med til at, vi lavet en rabat til dig, der læser min blog… ellers havde jeg ud over min totale sko fetichist, ikke meget til fælles med Ulla, der er en stærk business kvinde med ben i næsten for at, gøre noget ekstra ekstraordinært – på en ordentlig måde!

Jeg har læst hendes historie og fuldt med på hendes Instagram side i en del år – da jeg er tossede med sko og alle de lækre farver hun laver sine sko i.

Jeg blev især fanget af hendes fokus på velvære til folk med speciel ønsker og udforming. Hun fortæller mig at, der en dag var kommet ind kvinde ind i hendes showroom for at, få lavet et par skræddersyede ortopædiske sko, da hun ikke passer standart.

Kvinden har fået syet sko hele sit liv. Mens hun tog mål og lavede afstøbninger af kundes fødder fin de en snak om de sko, kvinden havde på. Kvinden fortalte at, hendes sko ikke klemte så meget som de gjorde fra starten af og Ulla fortalte hende at sko ikke må klemme – de skal passe fra 1. dag ellers er de jo ikke specialsyet.

Ulla har derfor sat sig for at, komme ud med et budskab om at, når så mange tror, at det er meningen at sko skal gåes til, selvom de er skræddersyede, er det en fejl.

Ulla siger til mig; “Vi har da heller aldrig hørt om en skræddersyet jakke der skal gåes til? Den skal passe, det er jo derfor den er skræddersyet.”

Nej det har hun ret i – men vi nøjes tit med at, “nøjes” med det er 80% godt nok og aldrig 100% – Det skal der laves om på og det vil jeg og Ulla gøre i et samarbejde i løbet af efteråret!

Jeg kan kun glæde mig over, at jeg nu kan sætte fokus på noget så enkelt, som VELVÆRE og SELVTILLID for os med fusse-udfordring og give dig en unik mulighed for at, gøre noget godt for dig selv.

Jeg har personlig selv, altid haft mange problemer ren fodtøjs mæssigt – det har været svært at, finde de helt rigtige sko, med min lille størrelse og det begrænset design jeg har kunne købe sko, støvler og sandaler i.

livet-med-gigt-smerter-der-ikke-ses-sko-womanpowershoes-ls

Derfor er jeg meget glad for at, jeg kan kikke på en anden mulighed og se at, det faktisk ikke er meget dyrere ( med Ortopædisk fodtøjs tilskud) end det jeg normalt giver for et par sko – KVALITET frem for kvantitet.

Du må altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar