Fodtøj der passer, dine fusser ♥

I mandags var jeg endelig afsted for at, få lavet aftryk af mine fusser og design mine egne sko ( med hjælpe fra designer Ulla af selvfølgelig).

Søndag aften sad jeg hjemme i stuen og tænkte over, at jeg i morgen skulle til Sjælland og få lavet et 3D aftryk af fødder og ben – Hvad forventet jeg? Hvordan bliver resultatet?

Mandag kørte jeg bilen ud af indkørelsen og jeg begav mig afsted mod Kvistgaard på Sjælland. Tiden går al for langsomt og jeg kan ikke komme hurtig over til Woman Power Shoes.

Jeg glædet mig for vildt!

MEN det tager lidt tid, at kører til Sjælland – så imens har min hjerne,  samlet en masse idéer og spørgsmål til Ulla – om hvad typer fodtøj er mig. Hvorfor dem -og meget mere -og jeg fik svar på alle mine spørgsmål af en utrolig dygtig kvinde.

Da jeg endelig kom til butikken hos Ulla, kunne jeg fornemme alle de fantastiske sko – jeg var i himmelen!

Jeg elsker sko og alle de sko hun havde i butikken, var sko der kunne passe mine små – smalle fødder… jeg siger dig, hvis himlen er der, var dette himlen for mig ♥

Måling af fusser og snak om design!

Vi startede med at finde ud af, hvad jeg kunne gå med af hæl typer. Hæl – nej, ikk´ jeg! –  mig og hæl – det går slet ikke!

Jeg havde sat min næse op efter en flad sko, nærmest en ballerina, i et par farvekombinationer af marineblå/sort, men som tiden skred frem og vi fik talt frem og tilbage, blev jeg mere og mere opsat på et par super lækker blå ruskind sko ( se billede af den blå sko, øverst), der kunne gå til det meste af mit tøj – men med lidt PANG i.

Ruskind er det materiale, der er blødest og mest behagelige at have på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er lidt skeptisk! For jeg har ikke den bedste erfaring med hæl og jeg har lidt problemer med kramper og låsninger i mine forfødder.

Ulla fortæller; “Når vi bliver ældre, har vi alle en skavank og vi har alle forskellige fødder. Jeg har brug for ekstra støtte under min forfod, da mine sener er for korte og går i kramper og jeg har rigtig meget luft på det øverste af mine tæer i mit fodtøj.”

Vi kikker på indlæg til mig og tager derefter en beslutning om at, jeg skal have et par sko med Mary Poppins hæl ( mit udtryk, kan ikke huske hvad hælen hedder i daglig tale, for mig er det og bliver en Mary Poppins hæl.

Nordeuropæiske Kvinder og sko modeller!

Jeg får også af vide at,med mine smalle hæle, er jeg nød til at få en rem til at holde foden på plads. Det vil forhindre mine hæle i at, fare ud af skoen og give en masse sår og ubehag bagpå hælen.

Citat fra Woman Power Shoes hjemmeside;

“Nordeuropæiske kvinder har generelt en smallere hæl og bredere forfod end kvinder fra Sydeuropa. Mange modesko er designet i Italien, og de strammer derfor foran, men vil typisk sidde for løst om hælen”.

Det gav faktisk rigtig god mening, da jeg i alle mine sko har hæl-plaster og mange af dem, kan jeg ikke gå i ret længe af gangen.

Dernæst målte vi mine fødder! Ulla, stifteren af Woman Power Shoes, “Spurgte om jeg ville være med til at, bruge en  ny form for måle metode, der skal kunne bruges af ens selv hjemme og det kunne da være sjovt nok – så det gjorde vi!

Do it, your self – kit ( sammen med en veninde)

Egen foto ved bestilling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da dette er en ny form for måling, bestemte Ulla, at hun også vil gøre det på den gamle måde – altså med papir og pen ( 3D skannerne var optaget)  – jeg stiller det retoriske spørgsmål, jamen kan jeg ikke også bare gøre dette hjemme selv?

Ulla fortæller; “At vi ikke tager mål rigtig og det vil aldrig bliver de samme mål hun tager, som jeg selv vil tage” Derfor den nye måle metode – og den var virkelig smart indrettet for os almindelige mennesker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da vi var færdig med måling af fusserne, blev det tid til at finde en farve til skoene. Ja, da jeg er vild med blå, blev den en lækker blå farve, som du kan se herunder.

Oplevelsen af hele dette eventyr har været ubegribeligt lærerigt og da jeg selv bruger mange penge på fodtøj, grundet min lille størrelse, var det faktisk ikke ret meget dyrere at, få skræddersyet sine sko.

På Woman Power Shoes´s hjemmeside, kan du se betingelserne for at, få tilskud til dig med speciale fødder – link til side her..  Det betyder at, det ren faktisk ikke er så dyrt, at få den velvære og selvsikkerhed for os der er specielle!

Tag din fodterapeut i hånden er Woman Power Shoes der finder den fodterapeut, der bor tættest på dig, så du ikke behøver at rejse langt for dine mål – forhåbentlig lancere de snart – Do´ it your self – kit.

Sko med hjertet!

Jeg har lært meget om sko og hvorfor jeg igennem livet har haft store problemer med fodtøj – det er der ændret på nu, ihvertfald med et par sko – er dog sikker på at, der kommer flere hen af vejen.

Skulle du selv få lyst til at, snakke med Ulla eller se hvad hun har at, byde på – kik ind på hendes hjemmeside: www.womanpower.shoes.dk  – her er noget for alle typer af folk og med muligheden for at, designe dine egne sko, ja..så også alle mulige typer sko/støvler/stilletter – alt hvad hjertet kan begære ♥

Du må altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

 

 

Følg mig på

INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

SNAPCHAT

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar