En glemt følelse af de bare fusser

Følelsen af de bare fusser, er bare så skønt.

Jeg har fuldstændig glemt hvor skønt det er at gå i bare tæer.  En af de små bitte ting, der er ved at være syg er, at man tilpasser sig konstant til ens situation og når det så giver en noget tabt tilbage, bliver man helt overvældet over hvor meget man havde savnet det.

Jeg har lidt utrolig meget af blærebetændelse, underlivsbetændelse og derfor har jeg faktisk altid hyggestrømper eller sutsko på, også om natten. For det hedder sig at kolde tæer kan give betændelse tilstand.

I disse dage her i Spanien med temperaturer op på omkring de små 37 grader, er det virkelig en fornøjelse at kunne trisse ud om morgen fra sengen af. Bare hoppe ud i bare tæer og tøffe rundt hele af dagen på terrassen med bare fusser – det er virkelig skønt og en dejlig følelse.

Det lyder måske som en meget banal ting, men i de sidste mange år har det ikke været muligt, da jeg konstant fik kolde tæer (-og tro det eller ej, så fryser jeg hernede om aften i 23-25 graders varme) og dernæst var den stensikker, at jeg fik en blærebetændelse. Livet som en kronisk syg kan være på mange måde enorm hæmmende og fastlåst. Vi oplever det bare ikke sådan i nuet!

Forbavset.

Igen bliver jeg helt forbavset over, at vi som mennesker er utrolige skabninger. Vi beviser det igen og igen, at hindringer ikke er en stopklods. Men at vi kan gøre mange unikke ting, trods de mange udfordringer der er lagt foran os.

Jeg tænker tid på den tid, hvor jeg var sengeliggende og total afhængig af andre skulle gøre alt for mig! Det er en tid der selvfølgelig er ”brændt” fast i mit sind, men samtidig også en tid, hvor jeg opdaget hvor hårdt jeg kunne kæmpe for, at komme tilbage på rette kurs.

Derfor nyder jeg også virkelig disse dage, men bare fusser i varmen og selv om det når de 38 grader midt på dagen og sveden begynder, at løbe ned af kroppen – så smiler jeg bare og tænker; Jeg har bare fusser og hold op hvor jeg nyder det!

Jeg håber at du hvor end du er også får disse oplevelser indgang imellem. Det er specielt på mange måder og hvis man ikke er opmærksom på det, så opdager man ikke, at nogle ”tabte” ting vender tilbage.

Skønne bare fusser i varmen – I like! 

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar