EASY-UP – hjælpemidler til mennesker i livet med gigt

EASY-UP, hjælpemidler til mennesker i livet med gigt
og andre fysiske udfordringer.

Annonce

For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af HandiGood, De ville høre om jeg have lyst til at, afprøve et par af deres produkter til deres målgruppe, som jo også er mig 🙂 og det ville jeg da helt sikkert gerne. Jeg har i forvejen deres bestik, og er meget glad for det.

Jeg skal prøve tre af deres produkter, kom en pakke til mig for at prøve dem ad. Hele ideén for mig er at, jeg kan sætte lys på hjælpemidler til mennesker med fysiske udfordringer og som giver dem en mere selvhjulpen hverdag. Jeg har selv mine udfordringer, når jeg er alene og derfor vil jeg også meget gerne dele min viden med dig.

Hvad er Easy-Up?

EASY-UP er til mennekser der af en eller grund har udfordringer med hænder, arme, led og fingre. Den søger for at, holde det emne, der skal sættes på den, fast på en flad bund der via vakuum, søger for at, holde emnet fast, når jeg skal åbne det eller hvis jeg skulle hælde noget op uden at, det vælter.

Hvem er HandiGood?

Stifter og ejer af HandiGood hedder John Jensen og han er selv været udfordret på kroppen i forbindelse med en operation af sin hånd og ikke kunne bruge den i en periode og her fra kom ideén til HandiGood. HandiGood laver hjælpemiddel produkter til svage, ældre og handicappede, der har svært at ved holde ting, når de skal piske, røre eller åbne noget.

Siden da har han udviklet mange andre produkter, som også er til at finde på HandiGood ved at klikke her.

Den med at åbne emballage er ikke altid så sjov, når vi skal have vores medicin og medicin flaskerne ikke rigtige er gigtvenlige. Her har jeg selv haft mine udfordringer, da jeg fik rigtig meget medicin i alle mulige afskygninger af indpakning fra apoteket.

Produktet jeg har afprøvet her i første omgang hedder Fastholder Easy-Up og er en måtte med flad bund, der fastholder genstande ved hjælp af vakuum, så jeg kan få hjælp, når jeg skal åbne et glas rødbeder eller røre flødeskum til kagen eller åbne mine vitaminglas.

Jeg er først og fremmest helt solgt ved at, den er let og enkelt. Den er meget brugervenlighed og har alt med af tilbehør, så som batterier og ledning. Den er meget praktisk, let og enkelt og ikke en gene for øjet i køkkenet. Pæn og enkelt. Jeg har brugt den et stykke tid og har forsøgt med alle mulige ting, så som pilleglas, konservesdåser og ja, meget mere..

Og det virker..

Jeg har lavet en lille video af et af mine forsøg med et af mine vitaminglas og syntes det er et hammer godt produkt, i til hjælp til selvhjælp, i hverdagen.Let at håndtere

Fastholde Easy-Up gør det muligt at få åbnet mine produkter uden at, der er en anden der skal hjælpe en. Det med at vakuumet hjælper og støtter, gør at jeg ikke føler det ikke som en belastning at have dage, hvor jeg ikke selv kan åbne en sodavand, mælkekartonen. Her har jeg faktisk en ekstra hånd i køkkenet.

Det gode ved Easy-Up er at, den kun vejer lidt over 400 gram, hvilket gør den let at håndtere og at anvende. Dens lave vægt gør det også muligt at tage den med sig rundt, hvilket er en god egenskab, hvis jeg opholder mig uden for hjemmet, eller når jeg skal til Spanien. Jeg kan varmt anbefale dig med udfordringer til at, kikke nærmere på HandiGood – De gør en forskel!

Sidder du nu og tænker – ej, en god ide eller bare gerne ville høre mere om produktet, kan du kontakte HandiGood på denne mail info@handigood.dk eller som altid er du velkommen til at, kontakte mig.

Se HandiGood´s egen video omkring produktet her..

Du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Leave a Comment