Der må være andet end rengøring, ……….. og vasketøj ?

Der må være andet end rengøring, ………. og vasketøj – nå ja, og madlavning, samt indkøb her i livet! Jeg ved godt, at jeg bruger rigtig mange timer i vores hjem og det er kun naturligt, at det er mig der står for en stor del af hverdagsopgaverne – men ind imellem er jeg ved at, kaste op over alle de huslige pligter.

De hænger mig langt ud af halsen….

Har du nogen sinde oplevet at, det der hverdags liv er ved at være nok? At det hele er slet ikke som du havde forventet det i dine drømme?

Det hele blev sat i perspektiv, da jeg sad den anden dag overfor en gammel bekendt og hørte om deres tilværelse, liv og muligheder.  Pludselig sad jeg, der og blev hel misundelig og ikke fordi, at jeg ikke under andre menneske det godt og de har helt sikker også fortjent deres nydelse af livet. Men fordi, at jeg igen blev mindet om, at jeg ikke kan!

Det er stort set det økonomiske der er vores udfordring i livet, det er svært med en fleksjobs løn og nogen enkelte timer om ugen på job, at få den “lækre” lønseddel, der gør tilværelsen lidt sødere…

Endnu engang fik jeg den tanke, at hold nu op min mand har måtte virkelig “undvære” mange goder her i livet.

Jeg ved godt, at min helt fantastiske mand har selv valgt mig og da han fik budet om at, bryde vores forhold i starten af min sygdom – var det et bestemt nej!  Det gør stadig ikke min dårlig samvittighed, ja – det er nok forkert sagt – men det gør den ikke mindre sand, at han virkelig har måtte undvære så meget!

Hvor ville jeg gerne bare nyde…

Jeg vil ikke være utaknemlig for mit liv, men ind imellem har jeg store bekymringer over min tilværelse og hvordan jeg er “tvunget” og især måden jeg er tvunget til, at leve med en kronisk sygdom.

Jeg er ikke den eneste og det ved jeg også god, at jeg er den heldige og jeg har virkelig fået “banket” noget godt ud af, det at være kronisk syg. Det ændre dog ikke fakts, at jeg er blevet afstumpet for især for det “gode” liv rent økonomisk.

Min dårlige hår-oplevelse fik en rigtig god afslutning hos min “gamle” frisør ( der er på barsel), tilbød at rette det helt uden betaling. Det har virkelig været en op og ned tur, for hold nu op jeg fik mange henvendelse på denne frisørs arbejde.

Til mit møde i lørdags med Gigtforeningen ( info senere), så var jeg slet ikke flov over mig selv og jeg følte mig lidt mere selvsikker og det tror jeg gjorde udslaget for mit møde.

Det med førstehånds indtryk er så vigtig for mig og forhåbentlig kunne det ses at, min selvsikkerhed var noget større end bare få timer før min “nye” klipning!

Jeg glæder mig så meget til at, fortælle dig, de helt nøjagtige tiltag der kommer i år med Gigtforeningen ♥

Nu vil jeg ønske dig en super dejlig dag – det har være noget dejlige i vejret her til morgen og jeg nyder at, vi ikke har det våde vejr, som er et rent helvede for min krop!

Mange knus fra mig til dig

 

 

 

 

 

Showing 2 comments
  • Livet med gigt

    Tusinde tak for kommentaren – det luner så meget <3 Knus herfra

  • Trine Skov Nielsen

    Super godt skrevet ! Hovedet på sømmet ! ..du har så ret.. det handler ikke om misundelse men om fakta når man er sat i bås? man lever i en afstumpet verden om vi vil erkende det eller ej, men kunsten er at kunne acceptere at det så er sådan det må være og dernæst finde smilet frem ?

Leave a Comment