De kan være min værste fjende…

…men finder jeg den rigtige, er det en ven for aftenen!

De bruges til pynt, som praktisk element i ens hverdag, men for mig kan de være et sand mareridt. 

 Stole, Stole, Stole og atter Stole!                    

Stole er min værste fjende, når jeg skal i byen. Jeg bruger timer på at strække ud og sikre mig den bedste oplevelse for kroppen, når jeg skal i byen. Men lige lidt hjælper det, hvis jeg kommer til at sidde på en dårlig stol, når jeg er ude. 

Men er jeg den eneste der tænker på stole på den måde? 

Stole tænker du, nu rabler det for mig ikk´. Men det er stor udfordring for mig. Helt sikker på p.g.a mine hofter udfordringer, lænden og ja, hele bækkenstrukturen, men min højde har også en del at sige til udfordringen. Det med at være lille er jo et helt problem i sig selv, dog kunne jeg før hen altid tage et par høje hæle på, også var det en mindre gene. 

Cafétur

Jeg elsker caféer, ikke så meget restauranter, men cafeer er jeg ret så glad for. Alt ved cafeer holder jeg af, om det er serviceringen, miljøet, atmosfæren, de mange variationer af varme drikke og sidst men ikke mindst, maden.

Caféen er luksus og tit når jeg sidder på en cafe og får en chailatte. Her tænker jeg, uha det er også en luksus, du måske ikke har råd til, Lisbeth! Men jeg ryger ikke, går ikke til nogen sportsaktiviteter eller drikker dyre alkoholiske drikke – jeg er mega kedelig pige, fornærme jeg elsker en café tur og få en skøn chaillatté, med det bløde fine skum på toppen.  Intet er bedre end at vide, at jeg mange valg i forhold til pris, kvalitet og udvalget af maden og med bopæl i Silkeborg, så valget er mange. 

Et af de utal markedsstole, vi ser i Spanien – sommerferie 2019

Meeen, nu er det bare ikke det, jeg går efter når jeg vælge en cafe. Hvorfor ikke tænker du nok! 

Jo, mine beslutninger er altid taget ud fra, om jeg kan sidde godt og rigtig på cafeens stole. Deres stole, for stole har større betyder mere for mig en maden. (Selv om det selvfølgelig også har en indvirkning på valget). Stole er et utalt emne, som for mig kan ødelægge en hel aften og op til flere dage, mest fordi at hvis kroppen har været på overarbejde eller bare siddet i forkert stilling i en kort periode, så er følgende dag for mig ret så udfordrende.

Sommerferie 2019, Ciudad Quesada, Spanien

Stole der passer til mig, sørger for at min krop ikke er helt til rotterne. Når jeg tager på besøg, på cafe eller ja, på restaurant. Stolene ikke bare stole, de findes i et utal af variationer, materialer og forme. De pynter hjemmet, samler venner og familier omkring bordet og er en del af vores kultur. En stol er et stykke møbel, der er kommet for at blive og til tider også et helt kunststykke at se på.   

Jeg bruger mange resurser på beslutninger som denne. Da det har meget stor indvirkning på mit liv. Så selv om det bare er en stol.

Sommerferie 2019, Rojales, Spanien,

Har du også denne udfordring?  

Eller tænker du aldrig over hvor meget dine beslutninger fylder ret ubevist i hverdagens valg? Jeg taber tit kampen mod stolene i hverdagen. Men når jeg så endelig kommer finder en stol der passer til mig, så er lykken gjort og jeg nyder cafeturen eller besøget i fuld nydelse, for så ved jeg at jeg ikke bruger timer, når jeg kommer hjem på kroppen – men bare lever i nuet. 

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Følg mig på

Instagram – Facebook – Bloglovin

Leave a Comment