Jeg har en opskrift liggende på på min computer, som jeg har fået anbefalet fra en veninde – den vil jeg da lige dele med jer,  den passer til 4-6 personer, alt efter hvor kagesulten man er ?

 

 Chokolade kage..

Det skal du bruge:

3 æg

165 g. 70 % chokolade (Savannah fra Coop og Bjørnsted fra Netto er chokolade der er laktosefri)

Sådan gør du: 

Del æg i hvider og blommer. Det er meget vigtigt, at der ikke kommer blommerester i æggehviden, ellers bliver den umulig at piske stiv.

Tænd ovnen på 170 grader.

Smelt chokoladen i et vandbad.

Pisk æggehviderne helt stive, til du kan vende massen på hovedet, uden at den falder ud. Rør chokoladen ud i æggeblommerne og tilsæt en tredjedel af hviden. Rør derefter endnu en tredjedel af hviden rundt i chokolademassen, og vend forsigtigt resten af hviden i.

Hæld massen i en bageform, beklædt med bagepapir, på ca. 15 cm i diameter.

Sæt kagen i ovnen i 20- 25 minutter.

Tag kagen ud og lad den køle af, før du tager den ud af formen, ellers er der risiko for, at den går i stykker.

Velbekom ♥

 

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet og aldrig et krav. 

-og tak fordi at du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar