Jeg har en opskrift liggende på på min computer, som jeg har fået anbefalet fra en veninde – den vil jeg da lige dele med jer, den passer til 4-6 personer, alt efter hvor kagesulten man er ?
Chokolade kage..
Det skal du bruge:
3 æg
165 g. 70 % chokolade (Savannah fra Coop og Bjørnsted fra Netto er chokolade der er laktosefri)
Sådan gør du:
Del æg i hvider og blommer. Det er meget vigtigt, at der ikke kommer blommerester i æggehviden, ellers bliver den umulig at piske stiv.
Tænd ovnen på 170 grader.
Smelt chokoladen i et vandbad.
Pisk æggehviderne helt stive, til du kan vende massen på hovedet, uden at den falder ud. Rør chokoladen ud i æggeblommerne og tilsæt en tredjedel af hviden. Rør derefter endnu en tredjedel af hviden rundt i chokolademassen, og vend forsigtigt resten af hviden i.
Hæld massen i en bageform, beklædt med bagepapir, på ca. 15 cm i diameter.
Sæt kagen i ovnen i 20- 25 minutter.
Tag kagen ud og lad den køle af, før du tager den ud af formen, ellers er der risiko for, at den går i stykker.
Velbekom ♥
Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet og aldrig et krav.
-og tak fordi at du læser med!
