Chia-choko kugler

Da jeg langt om længe har fået chiafrø i huset, skulle jeg lige prøve at lave lidt andet med dem end bare at, komme dem i morgenmaden – her er en lille lækkerbisken til kaffen.

Hvis du har en dag, men meget lidt kræfter, skal du ikke gå igang med denne opskrift. Den kan nemlig godt klister en del og selv om jeg bruger min stavblender til meget, klistrede den også godt til og kræver lidt overskud, selv om den er enkelt og forholdsvis nem.

Ingredienser 

  • 2 spsk Økologiske chiafrø
  • 2,5 dl. bløde, ustenet dadler
  • 1 dl. hakkede mandler
  • 1 dl. havregryn
  • 3 spsk. kakaopulver

IMG_0043

 

Opskrift

Bland alle ingredienser på nær chiafrø til en tyk masse (jeg bruger min stavblender). Tilsæt herefter chiafrøen og rør dem godt ind i massen.  Hvis massen ikke vil samle sig, så tilsæt en smule vand eller mandelmælk, men det må ikke blive for lind.

Tril til kugler (det kan godt være lidt hårdt) og stil dem på køl.

Velbekom ♥ Jeg syntes de smager mums, men er du til en meget sød tand, skal du tilføje lidt sødme i eks. honning.

hil

Leave a Comment