Ambassadør for NovoVita®

Annonce

Sundhed på et endnu højre plan.

Selv om vi alle godt vil spise sundt og det forsøger jeg også selv, så er mine kosttilskud ret så vigtige i min hverdag. Jeg har derfor valgt at, blive ambassadør for NovoVita®. De adskiller sig fra andre brands på markedet, ved at tilbyde produkter med nøje udvalgte, rene og let-optagelige ingredienser.

Det har de gjort ved at basere produktformularene på den nyeste sundhedsforskning, som deres diætist og ernæringsekspert holder styr på. Holder på den måde også en garanteret de et høj-kvalitets produkter, der samtidig har en signifikant effekt på kroppens sundhed.

novovita-livet-med-gigt-pakke
Fan af kosttilskud

Jeg er stor fan af kosttilskud, bl.a fordi at jeg ind imellem har udfordringer via kosten p.g.a madlede. Men jeg kan også i mine blodprøver igennem årene se at, et godt kosttilskud kan gøre en kæmpe forskel for kroppen.

Jeg har haft mange udfordringer med kosttilskud produkter igennem tiden og jeg har derfor også igennem årene været ret opsat på at finde ud af, om jeg rent faktisk optog de produkter jeg tog.

En gang om året får jeg taget en blodprøve, der kikker på mit vitamin indhold af de produkter jeg har taget og jeg er i tvivl om det optages inden næste gang, har jeg pænt spurgt om det kunne lade sig gøre at, få taget eksempelvis D-vitamin ekstra til en af mine blodprøver.

Spis sund

Selv om man gør sit bedste for at spise sundt og varieret, kan det med en moderne livsstil være svært at få alle de essentielle næringsstoffer; fortæller Cecillie fra NovoVita® er derfor skabt ud fra et stærkt ønske om at udvikle rene, aktive og ærlige produkter, der tilfører kroppen de livsvigtige næringsstoffer, som kan mangle i den gennemsnitlige, vestlige diæt.

Kanon fan af Colostrum

Colostrum er et råmælkspulver- en naturlig kilde til protein og næringsstoffer
og hvorfor er jeg det?

Jow…

Colostrum, også kaldet råmælk, er den første mælk som koen giver efter kælvning og produceres i de første 24 timer efter kælvning, hvilket gør, at den indeholder flere næringsstoffer. Colostrum omfatter immunglobinerne G1 og G2, der hjælper immunforsvaret i fronten ved at holde fast i invaderende patogener, hvilket gør dem lettere for kroppen at genkende, ødelægge og eliminere.

Jeg har selv lavet forsøg med mine hofter på Colestrum og her har vi over tid kunne se at, det har taget min synlige betændelses tilstand i kroppen via scanninger, hvor jeg altid har haft en masse “pus” liggende i bl.a hofteskålene.

Jeg er derfor ret glad for disse produkter, da de kan tilbyde mig som leddegigt patient en fordel for kroppen. Om det virker for alle, er jeg svar skyldig. Men for mig har det gjort en kæmpe forskel og som altid har jeg haft mine læger med ind over, for at lave min egen lille forskning.

Jeg er også kæmpe fan af deres MAG+, hvor der er hele 350 mg magnesium og 10 mg vitamin B6 i kun én kapsel! Den hjælper mig så meget i hverdagen med at kunne få ro på mavsen. Og jeg er lige gået igang med deres K2, Multi B+ og selvfølgelig skal alle kvinder over 40 år have Calcium og deres er rigtig god.

Jeg kan vælge et specifikt produkt, jeg gerne vil have optimere i min krop og for mig betyder det rigtig meget, at noget med et godt immunforsvar og det kan jeg virkelig godt lide ved deres danske produkter.

En ny fordel for dig som min læser af bloggen.

Nu kan du via Livetmedgigt.dk får du en rabatkode på 10%, der kan indløses på NovoVita® i et samarbejde jeg har indgået med dem, for at du som min læser af bloggen her, kan blive tilgodeset.

Rabatkoden er: LIVETMEDGIGT

“Novo Vita® er en dansk virksomhed, som er specialiseret i rene kosttilskud af høj kvalitet – der leverer resultater. Deres mål er at tilbyde kosttilskud, der kan bidrage til at forbedre den almene sundhed hos mennesker med en moderne livsstil. De stræber efter at udvikle nye, og forbedre deres eksisterende produkter, ud fra den nyeste viden indenfor sundhed og forebyggelse af sygdom. Deres produkter er let-optagelige og uden unødvendige fyldstoffer, bindemidler m.m.”

Jeg har i de sidst år lavet foredrag på forskellige steder, hvor jeg fortæller om forskellen på kosttilskud, og hvad et specifikt kosttilskud har gjort for mig visuelt af blodprøver og HVOR vigtigt det er at vi er interesseret i at få det rigtige kosttilskud, både for kroppen og for sit sygdoms forløb.

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

 FACEBOOK

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar